Asiakkaidemme menestystarinat 

Johtajuudesta menestystekijä

"Laurea-ammattikorkeakoulu haluaa vahvistaa vaikuttavuuttaan niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tämä tavoite vaatii parasta mahdollista johtajuutta ja tavoitteellista vuorovaikutusta koko korkeakouluyhteisössä. Käytämme syväjohtamista yhteisen oppimisen ja kehittymisen välineenä tällä matkalla."

-FT Jouni Koski - rehtori, toimitusjohtaja- Laurea-ammattikorkeakoulu

Success Stories First 2 - FI

Itä-Savon sairaanhoitopiiri käynnisti ILOA Sosteriin -valmennuksen

Panu Peitsaro, Ita-Savon johtajaylilääkäri ja kuntayhtymä johtaja

Tuleva sote-uudistus edellyttää julkiselta terveydenhuollolta mittavia säästöjä ja asiakaslähtöisiä toiminnan uudistuksia. Itä-Savon sairaanhoitopiirissä muutosta lähestytään Syväjohtaminen® -valmennuksen kautta.

Lue lisää

"Helsinki City Run onnistui Syväjohtamisen valmennuksen ansiosta"

Samuli Vasala, Suomen Urheiluliiton harrasteliikuntajohtaja

Ennen toukokuisen Specsavers Helsinki City Runin alkua Suomen Urheiluliiton harrasteliikuntajohtaja Samuli Vasalaa jännitti. Viimeisen vuoden ajan tapahtumaa työstänyt ex-huippujuoksija pohti, millaisen palautteen tämän vuoden tapahtuma saa juoksijoilta.

Runsaan vuoden takainen reittikömmähdys ja siitä aiheutunut mediamylläkkä olivat vielä hyvin Vasalan muistissa. Tänä vuonna reitin pituudesta ei ollut huolta, sillä sen mittauksesta huolehti reitinmittauksen kansainvälinen guru, brittiläinen Hugh Jones.

Lue lisää

"Yli vuosikymmenen ajan RATEKO:n eri johtamisen tutkinnoissa ja koulutuksissa on käytetty Syväjohtamisen® tutkitusti vaikuttavia valmennussisältöjä. Palautteet ovat olleet kiitettäviä ja osallistujat ovat saaneet konkreettista hyötyä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja työhön. Rakennamme tulevaisuudessakin yhteistyössä rakennusalalle parempaa johtamiskulttuuria."

-Heidi Husari - rehtori - RATEKO

Success Stories Next 2 - FI

”Syväjohtamisen® valmennus on ihmisenä kasvamisen prosessi”

Virpi Anttila, Liikennevirasto

Liikennevirastossa Liikenteen palvelut–osaston johtajana toimiva Virpi Anttila vertaa Syväjohtamisen® valmennusta vanhemmuuteen, joka muuttaa ihmistä pysyvästi ja avaa uusia näkökulmia moniin arkipäiväisiinkin asioihin.

Lue lisää

"Kun halutaan lisätä laaja-alaisuutta päätöksenteossa ja selkeyttä kommunikaatiossa nämä valmennusmenetelmät toimivat"

Lauri Sipponen, LIDL Suomi Ky toimitusjohtaja

LIDL Suomi Ky ja Deep Lead Oy ovat tehneet useiden vuosien ajan menestyksellistä yhteistyötä eri valmennusten myötä. Menestyvä johtoryhmä -valmennuksen jälkeen Lauri Sipponen kuvaili kokemuksiaan lyhyessä haastattelussa seuraavasti:

1) Miten kuvailisit valmennuksen vaikuttavuutta johtoryhmätyöskentelyynne kokonaisuutena ja johtoryhmän jäseniin yksilöinä?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää?

4 + 5 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.