Syväjohtaminen® 360°-palaute

Haasta tuloksentekokykysi

Syväjohtaminen® antaa sinulle kestävän, itseohjautuvuudelle rakentuvan perustan kasvaa ja kehittyä niin ihmisenä, johtajana kuin asiantuntijanakin. Aito muutos edellyttää sinulta kehittymishalua. Syväjohtaminen® 360°-palaute tekee sokeat pisteesi näkyviksi ja mahdollistaa toimintasi muuttamisen.

Muutos asenteissasi ja käyttäytymisessäsi parantaa vuorovaikutustaitojasi ja auttaa sinua kehittämään työyhteisösi toimintaa ja tuloksentekokykyä. 

Uskallatko haastaa itsesi ja pyytää palautetta? 

360°-palautteen tilaus

Täytä alla oleva tilauskaavake. Saat kohta sähköpostiisi palautekyselyn nettiosoitteen, tunnuksesi, salasanasi ja toimintaohjeet.

Mieti, keneltä haluat palautetta. Sinun on mahdollista ryhmitellä palautteenantajasi kolmeen eri ryhmään. Voit pyytää palautteenantajiksesi työkavereitasi, esihenkilöitäsi, alaisiasi, asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi. Jos et ole työelämässä voit pyytää palautetta ystäviltäsi, harrastuskavereitasi tai vaikkapa perheenjäseniltäsi. Jos mahdollista, pyydä palautetta useammalta henkilöltä kustakin kohderyhmästä.

Kun olet päättänyt keneltä palautetta pyydät, käy tekemässä itsearviosi. Itsearvion jälkeen voit lähettää vastaajaryhmillesi palautepyynnön. Tarjoamme sinulle valmiin viestipohjan, jota voit halutessasi muokata. Palaute annetaan verkossa.

Päätät itse, milloin 360°-palautteen keruu alkaa ja loppuu. Suositeltu aika palautteen keruulle on 2 - 4 viikkoa.

Lähettämällä tilauksesi avaamme sinulle 360°-palauteprofiilin toivomanasi päivänä klo 12 mennessä. Valmiin palauteprofiilin lähetämme sinulle sähköpostiisi palautteen keruun sulkeuduttua ja maksettuasi laskun.

360°-palautteen hinta on 100 euroa (+voimassa oleva alv%). Lähetämme laskun sähköpostiosoitteesi.

Contact Us

How Can We Help?